Over stoffengigant

Over ons

Wij zijn 2 broers die zijn opgegroeid in een familie die al jaren lang in de stoffen zit. Met een familie die al sinds jaar en dag in de textiel zit hebben wij de stap genomen om voor onszelf te beginnen. In 2021 zijn wij samen gestart met de stoffengigant, onze verkopen hebben wij als eerste gedaan via Marktplaats om feeling te krijgen met stoffen en hier bieden wij allerlei leuke stoffen combinaties aan.

Later zijn wij ook op de stoffenmarkten gaan staan (stoffenbeurs) om zo een gevoel te krijgen wat u als consument nodig heeft en zoekt, zodat wij u op onze webshop de beste service en producten kunnen aanbieden.

Onze webshop stoffengigant.nl is 24/7 online, mocht u speciale wensen of vragen hebben dan kunt u ons altijd even mailen en gaan wij uiteraard kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Mocht u niet kunnen wachten op de postbode of de volgende stoffenbeurs!
Wij hebben op de Dorpsstraat 348, (1566 BR, Assendelft) een winkel geopend. Wij zijn geopend van woensdag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Hier kunt u terecht voor al uw stoffen en persoonlijke vragen. Wilt u dat wij u op de hoogte houden betreft allerlei leuke aanbiedingen, meldt u zich dan aan voor de nieuwsbrief.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting
We gebruiken cookies om uw ervaring op onze website te verbeteren. Door op deze website te surfen, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.
Artikel toegevoegd!
Het product staat al op de verlanglijst!
Removed from Wishlist

Winkelmand

close